Džemala Bijedića 301, Sarajevo, BiH +387 33 62 81 99 info@clima-trade.com

Usluge

Naslovna Usluge

 
Naše usluge

U mogućnosti smo Vam ponuditi usluge projektovanja i izvođenja mašinskih instalacija: grijanje, klimatizacija, ventilacija, kao i pratećih električnih instalacija i instalacija automatike.

Projektovanje

Nudimo izradu kompletne projektne dokumentacije, od idejnih do izvedbenih projekata, a sve u skladu sa zakonskim regulativima iz oblasti termotehničkih instalacija.

Naš stručni tim inženjera biće Vam na raspolaganju u cilju pronalaženja optimalnog rješenja s obzirom na namjenu objekta, vaše, odnosno, zahtjeve investitora i konsultacije sa arhitektom i projektantima ostalih instalacija i faza građenja.

Poseban akcent je na uštedi energije i zaštiti okoliša.

Kako bi zadovoljili sve zahtjeve naših klijenata posjedujemo certifikat Federalnog Ministarstva Prostornog Uređenja za projektovanje sistema KGH i gasa u Federaciji BiH i licencu Ministarstva Prostornog Uređenja, Građevinarstva i Ekologije za projektovanje sistema KGH u Republici Srpskoj.

Naš projektni biro zapošljava šest diplomiranih inžinjera mašinstva, od kojih pet sa položenim stručnim ispitom. Pri projektovanju svih tipova instalacija posebno se vodi računa o novim tehnologijama i standardima u struci, kao i odabiru najpovoljnijeg izvora energije (osnovnog ili alternativnog).

Izvođenje KGH instalacija

U okviru naših usluga je i kompletno izvođenje termotehničkih instalacija za sve vrste objekata uz korištenje najsavremenije opreme. Naš stručni kadar osigurava kvalitetnu i brzu montažu.

Grijanje

Nudimo vam pomoć pri odabiru najpovoljnijeg sistema grijanja za Vaš objekat:

radijatorsko grijanje
podno grijanje
solarno grijanje

kao i grijanje korištenjem različitih tipova kotlova: čvrsto gorivo, plinsko, pelet,elektro kotlovi

Ventilacija

Veliko iskustvo u rješavanju ventilacije u različitim objektima, o čemu govore i naše reference, te odabir energetski učinkovitih ventilatora i drugih uređaja.

Servis

Našu servisnu službu možete kontaktirati na:

+387 33 76 14 90

ili na

servis@clima-trade.com

Klimatizacija

U našoj ponudi je klimatizacija svih vrsta objekata bilo da se radi o porodičnim kućama, stanovima, poslovnom prostoru, hotelu, restoranu, laboratoriji...
Zastupnici smo klima uređaja renomiranog svjetskog proizvođača rashladne opreme YORK.