PROJEKTOVANJE

Nudimo izradu kompletne projektne dokumentacije, od idejnih do izvedbenih projekata, a sve u skladu sa zakonskim regulativima iz oblasti termotehničkih instalacija. Naš stručni tim inženjera biće Vam na raspolaganju u cilju pronalaženja optimalnog rješenja s obzirom na namjenu objekta, vaše, odnosno, zahtjeve investitora i konsultacije sa arhitektom i projektantima ostalih instalacija i faza građenja. Poseban akcent je na uštedi energije i zaštiti okoliša.

Kako bi zadovoljili sve zahtjeve naših klijenata posjedujemo certifikat Federalnog Ministarstva Prostornog Uređenja za projektovanje sistema KGH i gasa u Federaciji BiH i licencu Ministarstva Prostornog Uređenja, Građevinarstva i Ekologije za projektovanje sistema KGH u Republici Srpskoj.

Naš projektni biro zapošljava šest diplomiranih inžinjera mašinstva, od kojih pet sa položenim stručnim ispitom. Pri projektovanju svih tipova instalacija posebno se vodi računa o novim tehnologijama i standardima u struci, kao i odabiru najpovoljnijeg izvora energije (osnovnog ili alternativnog).